Hele Tidens Tegn den 15. oktober 2016
INFO   
Del video på Facebook
INFO   
Del på Facebook
Sendt lørdag 15. oktober 2016
Ulighed i indkomst:
Den gennemsnitlige dansker har fået flere penge mellem hænderne nu end f.eks. i år 2000. Det viser sig, at den økonomiske forskel mellem unge og ældre er blevet mere større. Hvem mon så har fået flere penge? Unge eller ældre? Du får svaret i indslaget.

viSign:
Hvornår udkom den første udgave af ’Småblade for døvstumme’? Eller hvornår blev Carl Becker født? Vigtige spørgsmål som disse og meget andet kan du nu finde svar på på en ny hjemmeside viSign. Formålet med hjemmesiden er at formidle viden om tegnsprog, om døve og døvekulturen. Vi var med til lanceringen af viSign i Århus.

1866 – kvindeforeningen:
I 1907 blev De Døvstummes Kristelige Kvindeforening oprettet, for at døve kvinder kunne få stemmeret i døveforeningen og dermed indflydelse. Året efter i 1908 fik alle landets kvinder kommunal stemmeret og først i 1915 stemmeret i rigsdagen, svarende til folketinget. De Døvstummes Kristelige Kkvindeforening er det vi i dag kender som Kvindeforeningen. Den fortæller Lene Ravn om i programmet.

Kirkemøde i Ungarn:
I sidste måned mødtes repræsentanter fra verdens døvekirker i Ungarns hovedstad Budapest, for at udveksle erfaringer og danne netværk. Vi fulgte den danske delegation undervejs, og var blandt andet med til workshop’en om hvordan kirkens folk skal omgås døveblinde.

Fisk, fred og frihed (1:3):
Vi har alle brug for et sted hvor vi kan få lidt fred, et sted hvor vi kan trække os tilbage og slappe af. Kim Moesby tager os med til det sted, hvor han slapper bedst af og finder ro og glæde, nem på vandet. Her skal vi med ham ud og fiske efter torsk.