Hele Tidens Tegn den 16. april 2016
INFO   
Del video på Facebook
INFO   
Del på Facebook
Sendt lørdag 16. april 2016
Ugens Orientering:
I denne uge følger vi op på Panama-sagen, hvor nogle banker hjælper til, når deres kunder opretter fiktive selskaber for at undgå at betale skat. Vi forklarer lidt mere om hvem, der har lækket oplysningerne til journalisterne og medierne.

Dansk Tegnsprogsråd:
I forbindelse med at dansk tegnsprog blev anerkendt som selvstændigt sprog for to år siden, blev der oprettet et tegnsprogsråd. Rådet hører under Dansk Sprognævn. Rådet startede sit arbejde den 1. januar 2015. Nu har sekretariatet været i gang i lidt over et år, og her i marts måned tog sekretariatets to ansatte en tur rundt i landet, for at fortælle mere om arbejdet med dansk tegnsprog.

Bo’s sundhedsprojekt (2:3):
Som en del af sit sundhedsprojekt, vil Bo Troels Meier gennemføre en mini triatlon. Den består af 750 m. svømning, 40 km. cykling og til slut 5,6 km. løb. Se med her hvordan det går med forberedelserne.

Seerafstemning – arkivklip:
Valget denne gang stod mellem fire arkivklip. Det bliver spændende at se hvordan man kan tale tegnsprog under vandet.

Benjamin Backstage – Egebækhus:
Benjamin Trock tager os med backstage på kendte steder, for at se hvad der foregår bag kulissen. Denne gang går turen til Egebækhus nord for København. Stedet kunne for 2 år siden fejre 50 års jubilæum. Her oser med andre ord af historie og traditioner.