DØVEFILMS ARKIV
AVANCERET SØGNING
Quinoasalat med falafler
Ingredienser til falafler: |
|
TILBEREDING AF FALAFEL
Kom alle ingredienser til falaflerne i en foodprocessor og blend dem. Tilsæt havregryn, hvis dejen er for tynd.
Lav små kugler af falafeldejen og sæt dem på en bageplade.
Bag falaflerne i 30 minutter ved 200 grader i en forvarmet ovn.
TILBEREDING AF QUIONASALAT
Skyl quinoaen i koldt vand
Kog guinoaen i 4 dl vand i 15 minutter, til den bliver blød.
Afkøl quinoaen, mens du laver dressing og snitter grøntsager.
Rør creme fraiche med citronsaft, æbleeddike, sennep, honning og smag til med salt og peber.
Skær peberfrugt, cherrytomater, agurk og avocado i små stykker.
Når quinoaen er afkølet, blandes den med dressingen og grøntsager i en skål.
Drys salaten med hakket persille.