DØVEFILMS ARKIV

AVANCERET SØGNING














Quinoasalat med falafler

tt 32 2 4 thumbnail

 

Se indslaget  

Ingredienser til falafler:
1 dåse kikærter
1 rødløg
50 g edamamebønner
50 g ærter
2 æg
1 håndfuld persille
2 fed hvidløg
Saften af 1 citron
70 g havregryn
1-2 spsk. olivenolie
evt. spidskommen
evt. cayennepeber
evt. salt og peber

Ingredienser til quinoasalat:
2 dl quinoa
4 dl vand
1 gul peberfrugt
10 cherrytomater
½ agurk 1 håndfuld persille
1 avocado

Dressing
1 dl creme fraiche
1 spsk. citronsaft
1 tsk. flydende honning
1 spsk. æbleeddike
1 tsk. sennep

 

TILBEREDING AF FALAFEL
Kom alle ingredienser til falaflerne i en foodprocessor og blend dem. Tilsæt havregryn, hvis dejen er for tynd.
Lav små kugler af falafeldejen og sæt dem på en bageplade.
Bag falaflerne i 30 minutter ved 200 grader i en forvarmet ovn.


TILBEREDING AF QUIONASALAT
Skyl quinoaen i koldt vand
Kog guinoaen i 4 dl vand i 15 minutter, til den bliver blød.
Afkøl quinoaen, mens du laver dressing og snitter grøntsager.
Rør creme fraiche med citronsaft, æbleeddike, sennep, honning og smag til med salt og peber.
Skær peberfrugt, cherrytomater, agurk og avocado i små stykker.
Når quinoaen er afkølet, blandes den med dressingen og grøntsager i en skål.
Drys salaten med hakket persille.