DØVEFILMS ARKIV
AVANCERET SØGNING
Tundeller med kartoffelsalat
Ingredienser kartoffelsalat: Ingrediens tundeller: |
|
Fremgangsmåde kartoffelsalat:
Kog kartoflerne til de er let kogte.
Rør alle ingredienserne til dressingen sammen i en skål.
Skær kartoflerne over i halve og vend dem i dressingen.
Skær asparges, grønne bønner og rødløg i små stykker.
Skær cherrytomater i halve.
Tilføj alle de ovennævnte grønsager samt spinat til kartoflerne og vend det hele.
Pynt med avocado på toppen.
Fremgangsmåde tundeller:
Find din foodprocessor frem.
Kom persille, tun, havregryn, hvidløg, rødløg og æg i foodprocessoren.
Pres citron saft ned i processoren. Derefter lidt salt og peber.
Tilføj evt. cayennepeber og spidskommen.
Blend til det bliver en blød konsistens.
Smelt smør på panden og lav mellem store deller. Læg dem på panden og steg dem på hver side.