DØVEFILMS ARKIV

AVANCERET SØGNING














Ingredienser mørdej (tærtebund):
150 g smør  150 g mel
1 spsk. sukker
1 tsk. salt
1 spsk. vand
1 topstrøget tsk. bagepulver
1 spsk. vanillesukker

Ingredienser fyld:
600 g. optøet skovbærblanding med et godt drys sukker.

Ingredienser marcipan creme:
2 æg
300 g. marcipan

Se indslaget



Fremgangsmåde til fyldet:

Tag skovbærblanding ud af fryseren nogle timer før og kom et godt drys sukker over bærerne i en skål.
 
Fremgangsmåde:
Smuldr halvblødt smør i mel og bagepulver. Dereftes tilsættes vand, sukker, salt og vanillesukker. Dejen samles.
 
Saml mørdejen og rul den ud i en rund cirkel, der passer til en tærteform, og kom den i tærteformen.
 
Derefter kommes den optøede skovbærblanding over i formen.
 
Marcipancremen laves ved at du smuldrer marcipanen i en skål og de to æg røres i til det bliver en lind masse.
 
Derefter kommes cremen over skovbærene.

Tærten bages i ovnen i ca. 30-35 min. ved 200 grader (varmluft 190 grader), til den er gylden på overfladen.
 
Servering:
Nyd tærten med creme frachie eller en kugle vanilleis til.